Mi a NATÚRLÉ?



Fiskus Béla és családja szőlő- és almaültetvényéről származó nedű, ez a NATÚRLÉ. A gyümölcslé helyben termett gyümölcs felhasználásával készül, csak a gyümölcs vagy a zöldség levét tartalmazza.

Adható időseknek, babáknak, fiataloknak, középkorúaknak: szóval mindenkinek.

 A natúrlé kizárólag a gyümölcs vagy a zöldség levét tartalmazza és nincs szűrve sem. Egészen megváltozik az ember véleménye az almaléről, ha megkóstolja. Ezért is született meg a natúrlé kifejezés a termékre, mert ez igazán 100%: CSAK gyümölcslé. 

A technológia elmélete egyszerű: hidegen préselt gyümölcsleveket megközelítőleg 80 fokra hevítve 5 literes kiszerelésben töltünk le. Így az élesztőgombák elpusztulnak, de a lé vitamin- és ásványianyag tartalma nem sérül. Tartósítószert nem használunk, a hevítés tartósítja a terméket.

Felbontás után hűtve eláll 40 napig, ha nincs hűtve kb. egy hétig. Felbontatlanul hónapokig tárolható.

Egészségetekre!