Szeretettel köszöntünk a NATÚRLÉ weboldalán!

Családi gazdaságunk a Váli-völgyben, Vál településén található.
A falu határában pedig az ültetvényesünk, ahol közel 20 hektáron termesztjük az ízletes almát,körtét, szőlőt melyekből a 100% Natúrlevet préseljük.
Ha szeretnél igazi 100%-os Natúrlevet inni, amiben tényleg csak gyümölcs van és más semmi, akkor szeretettel várunk Válon, a Damjanich u. 41. sz. alatt.
Az éppen aktuális munkák miatt érdemes telefonon egyeztetni:

+36 20/91-94-995 vagy +36 20/94-17-490

Mi a NATÚRLÉ?Fiskus Béla és családja szőlő- és almaültetvényéről származó nedű, ez a NATÚRLÉ. A gyümölcslé helyben termett gyümölcs felhasználásával készül, csak a gyümölcs vagy a zöldség levét tartalmazza.

Adható időseknek, babáknak, fiataloknak, középkorúaknak: szóval mindenkinek.

 A Natúrlé kizárólag a gyümölcs vagy a zöldség levét tartalmazza, és nincs szűrve sem. Egészen megváltozik az ember véleménye az almaléről, ha megkóstolja. Ezért is született meg a Natúrlé kifejezés a termékre, mert ez igazán 100%: CSAK gyümölcslé. 

A technológia elmélete egyszerű: a hidegen préselt gyümölcslevet megközelítőleg 80 fokra hevítve 5 literes aszeptikus csapos zacskóba töltjük le. Így az élesztőgombák elpusztulnak, de a lé vitamin- és ásványianyag tartalma nem sérül. Tartósítószert nem használunk, a hevítés tartósítja a terméket.

Szobahőmérsékleten felbontás nélkül 10 napig áll el.

Felbontás után hűtve 7 napig.

 Felbontatlanul hónapokig tárolható 2-8 celsius fok között.

Egészségetekre!