Szeretettel köszöntünk a NATÚRLÉ weboldalán!

Családi gazdaságunk a Váli-völgyben, Vál településén található.
A falu határában pedig az ültetvényesünk, ahol közel 20 hektáron termesztjük az ízletes almát,körtét, szőlőt melyekből a 100% Natúrlevet préseljük.
Ha szeretnél igazi 100%-os Natúrlevet inni, amiben tényleg csak gyümölcs van és más semmi, akkor szeretettel várunk Válon, a Damjanich u. 41. sz. alatt.
Az éppen aktuális munkák miatt érdemes telefonon egyeztetni:

+36 20/91-94-995 vagy +36 20/94-17-490

Natúrlevek pozitív élettani hatásai


Az ALMA régi kedvenc gyümölcsünk, sütjük-főzzük, esszük nyersen és most már isszuk is. Csersavtartalma által a savas lé frissítő hatású, főleg így frissen facsarva. Élettani hatásai közül fontos, hogy vérkeringés serkentő és emésztés elősegítő hatása vanErősíti a bélnyálkahártyát, csökkenti a vesekő- húgysav képződést, illetve a vér koleszterin szintjét. Az alma tisztít és méregtelenít, továbbá sejtvédő hatással rendelkezik. 

Az almában található vitaminok: A, B- komplex vitaminok, C-vitamin. Ásványi anyagtartalma:  kalcium, foszfor, vas, magnézium, nátrium, kálium és nyomelemek.

Szóval nem csak finom:)

....

A CÉKLA egy fantasztikus zöldség. Minél többet olvasunk róla, annál jobban szeretjük. Mivel elég magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma, ezért nagyon egészséges. 
A szervezet az összes zöldség közül a céklából tudja kinyerni a legtöbb vasat.  Vérképző , vértisztító hatása igen fontos. Jó hatással van a májra, mert a céklában lévő antioxidáns hatóanyagok semlegesítik a szabadgyököket, melyek a méreganyagok lebontása során keletkeznek.  Fejlődési rendellenességek megelőzésére is alkalmas, mert a céklában lévő folsavnak köszönhetően jó néhány fejlődési rendellenesség megelőzhető a terhesség korai szakaszában (pl. nyitott gerinc). Kálium tartalma miatt hozzájárul az állóképesség és az izmok növeléséhez. A szervezet védekező képességére, az immunrendszer erősítésére is nagyon jó hatással van

A cékla betain tartalma magas. A céklában található vitaminok:  A, B1, B2, C-vitamin. Sok ásványi anyagot tartalmaz, ezek a következők tehát: folsav, nátrium, magnézium , kalcium, foszfor, vas, jód, réz, 

kálium, kén. 

Ugye kedved lett felhajtani egy pohárral??

....

A SZŐLŐ levét más formában fogyasztóknak is ajánljuk, hogy igyon meg 1-1 pohárral natúrlé formájában, ugyanis  immunerősítő, vértisztító, izomregeneráló és idegerősítő. Gátolja a vesekőképződést, serkenti a bélműkődést és segít az epekiválasztásban. Tartalmaz sok vitamint, ezek az A, B1, B2, B6, E, C-vitaminok. Ásványi anyagok is találhatók benne: nátrium, kálium, kálcium, vas, magnézium, fluor és foszfor.

A piros szőlőfajták gazdagok bioflavonoidokban, melyek antioxidáns hatásúak.

....

A KÖRTE körte nem tartalmaz kiemelkedő mennyiségű ásványi sót vagy vitamint. Tartalma azonban olyan összetételű, amelyet számos betegség gyógyítására felhasználhatunk. A gyomorbajosok és a vesebajosok számára a legjobb. A körtét általában gyulladásos betegségek gyógyítására használják, illetve az emésztési rendszerre és a légutak gyógyítására. Enyhíti a hólyaghurutot. 
Emésztési zavaroknál segít, vértisztító és idegerősítő hatása van. És nagyon finom!